Shakira, distrusă de durere! Artista şi-a anulat toate evenimentele internaţionale după ce fiul ei a fost internat

Shakira, celebra cântăreaţă columbiană, trece prin momente delicate în această perioadă şi a fost nevoită să-şi anuleze mai multe evenimente importante, între care Premiile Grammy Latino ori Premiile AMA, din cauza unor probleme ale fiului ei Milan, spun unele surse apropiate vedetei.

A anunţat că nu poate să ia parte la nişte evenimente de la care era nelipsită şi, mai mult de atât, nu va fi prezentă nici lansarea celui mai frecent parfum al său, numit “Dance”, care va avea loc în Buenos Aires, Argentina.

“Vă informez că pe 14 noiembrie nu voi putea ajunge la Buenos Aires, aşa cum ne plănuiam. Sper să pot reveni acolo curând, dar din motrive de forţă majoră nu voi putea călători şi asista la evenimentele organizate pentru lansarea parfumului “Dance”, a dezvăluit Shakira.

Anunţul a fost făcut la câteva zile după internarea lui Milan în clinica Tenkon din Barcelona şi chiar dacă nu au făcut public motivul, ambii părinţi se concentrează acum pe recuperarea fiului lor cel mare, în vârstă de trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *