Lora, primele declarații despre retragerea de la Eurovision


Lora, primele declarații despre retragerea de la Eurovision 2017, unde trecuse de preselecții. Artista a șocat pe toată lumea atunci când a decis să nu mai continue competiția. În urma speculațiilor pe această temă, vedeta a ținut să spună că nu poate da prea multe detalii, însă s-a gândit mult înainte de a lua decizia.

Lora, primele declarații despre retragerea de la Eurovision. Vedeta a vorbit pentru prima dată despre ceea ce s-a întâmplat, în direct la tv.

Lora, primele declarații despre retragerea de la Eurovision 2017
„Urmează să filmez clipul pentru o piesă care se numeşte «I know» – e prima producţie internaţională. A fost înscrisă în audiţiile de la Eurovision, dar, împreună cu echipa mea, am hotărât să o retragem. Sunt un om foarte sincer şi chiar dacă aleg să nu spun anumite lucruri, vă rog să mă credeţi că . Motivele sunt întemeiate, sunt cât se poate de cântărite de mine şi nu numai.. Detalii nu pot să dau pentru că nu e corect faţă de concurenţii care au rămas. Cât e foarte important să filmăm videoclipul melodiei «I know», să fie transmis cât mai bine mesajul. Vă pot spune că eu nu sunt concurent în acest concurs şi foarte important: nu am niciun contract semnat şi nicio negociere încheiat cu vreun alt post de televiziune. Spun asta ca să nu creadă lumea că acesta ar fi motivul al retragerii mele. (…)”, a declarat Lora la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *