Celebrul star international Nyanda a scos un videoclip cu un roman

Primul artist semnat la noua filiala este Nyanda, care revine in atentia publicului cu single-ul “Rodeo Wine”, o piesa R&B, cu influente reggae si dance. Piesa este compusa de artista, Kham Mcpherson si produsa de The Kemist & Liam Fudge, in timp ce videoclipul este filmat in America, in regia lui Alex Ceausu.

“Rodeo Wine” este genul de piesa care s-a scris singura. Procesul prin care melodia a fost creata de The Kemist si Kham a fost amuzant si usor si mi-a adus aminte de momentul in care am scris “Love is Wicked” pentru surorile mele. Pentru mine, single-ul ”Rodeo Wine” este diferit… neasteptat… memorabil”, a declarat Nyanda.

Originara din Jamaica, Nyanda ne-a cucerit de-a lungul timpului cu hituri ca “Love Is Wicked”, “Bad To di bone”, “Never Never”, alaturi de Brick&Lace, dar si piese lansate solo, inca din 2013, precum remixul reggae al piesei “I Knew You Were Trouble” (Taylor Swift), “Put It On Me”, Slippery When Wet” “All My Love” etc. Anul trecut, artista a colaborat cu Roxana Cozma, o tanara artista din Romania pentru single-ul “Keep It Real”, iar managerul ei in zona europeana este Radu Groza.

In plus, Nyanda este si compozitoare, iar alaturi de echipa Bloodline a lucrat la productia unor hituri ca “Follow The Leader”, de la Jennifer Lopez, “All Around The World”, de la Christina Aguilera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *